|
Medicus Veterinarius
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tetley Gość
|
Wysłany: 04 Gru 2016, 01:18 Temat postu: Świeżo po stażu |
|
|
Cześć wszystkim.
Jestem świeżak po studiach. Za miesiąc kończy mi się staż w jednym z gabinetów zajmującym się leczeniem drobiu, głównie indyki.
Jak już wspomniałem kończy mi się niedługo staż i będę musiał zgłosić się do mojego szefa w celu negocjacji umowy, mógłby mi ktoś z was doradzić czym się kierować i jak dobrać odpowiednią pensje? Jestem zadowolony z tej pracy, robię bardzo dużo nadgodzin, mimo że nie są one płatne, chce się wykazać i po prostu lubię to robić, mam dobry kontakt z klientami, ludzie są zadowoleni i ja również. Jednak nie chce robić tego wszystkiego jako wolontariusz tylko chcialbym żeby mi za to płacili ale nie mam żadnego porownania, gdyż jest to mój pierwszy staż w takim gabinecie, nie mam z kim o tym porozmawiać i nie mam nikogo kto mógłby mnie jakoś nakierować na dobry tor.
Czy ktoś z was mógłby mi doradzić czym się kierować? Jak podejść w ogóle do tej sprawy? Albo po prostu podzielić się swoim doświadczeniem. Zapraszam do dyskusji.
Dziękuję za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 05 Gru 2016, 01:45 Temat postu: |
|
|
4 koła na rękę (plus procent od) na "dzińdybry", albo idź na swoje - bazę klientów już masz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 30 Gru 2016, 22:48 Temat postu: |
|
|
jedz do USA , tu to jedna wielka sitwa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 30 Gru 2016, 22:53 Temat postu: |
|
|
a po drugie nikt Ci tu nie pomoże bo forumowicze to wyzyskiwacze kapitaliści a po trzecie czasy stażu mają baaaaaaaaaaaaaaardzo dawno za sobą.
4 tys nie dostaniesz , wyznaczeń też nie dostaniesz i tyle w tym temacie. Najwyżej" kopa " od izbowego kacyka bądz inspektora farmaceutycznego(najczęściej w dwójcy jedynej) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 31 Gru 2016, 00:45 Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | a po trzecie czasy stażu mają baaaaaaaaaaaaaaardzo dawno za sobą. |
Nim mrugniesz okiem, a Ciebie też to dotknie i wtedy przestaniesz się głupawo uśmiechać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 31 Gru 2016, 13:40 Temat postu: |
|
|
Uśmiech był do kapitalistów,a czy głupawy to kwestia gustu.
Nie zmienia to faktu że weteryniarnia to bagno |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|